Ал Инвест е основана през 2006 г., като основният ни предмет на дейност е  изработка, доставка и монтаж на PVC и алуминиева дограма. Благодарение на разбирането ни, че наш приоритет са нуждите и желанията на клиента, фирмата има отлича репутация и през годините спечели и задържа доверието на своите клиенти и партньори.

Нашите продукти осигуряват топлина, комфорт и безопасност за вашия дом, офис или промишлена сграда. Те са съществена стъпка към висококачествен живот. Решенията на Ал Инвест правят много повече, отколкото мислите!

Екипът и мениджмънтът на фирмата са всеотдайни и мотивирани да използват новаторски идеи и практични решения, които да отговорят на клиентските изисквания и нужди. Готови сме да отговорим на всякакви предизвикателствата на бъдещето и да работим с нашите настоящи и потенциални клиенти за едно модерно, по-комфортно и уютно качество на живот и работа.

Освен отдаденост към клиентските изисквания и прецизност в реализацията им, ние от Ал Инвест гарантираме на своите клиенти отлично съотношение „качество-цена”, коректно отношение и гаранционна поддръжка.

Партньори

parter-1
parter-2
parter-3
parter-4

 

© 2021 Ал Инвест Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev